Zgodbe vsakdana

Jaz sem Novo mesto

Novo mesto, upravno, kulturno in gospodarsko središče Dolenjske doživlja burne čase. Infrastrukturnih, kulturnih in turističnih projektov je vse manj, ljudje pa postajajo vse bolj pesimistični in spodbujajo negativno miselnost. V teh poletnih mesecih se pojavljajo težave z vodo, prebivalce jezi vse večji kriminal, ki ga povzročajo določene skupine ljudi v mestu in še bi lahko naštevali. Dovolj.

Odločili smo se vzpostaviti spletno mesto, kjer bomo opozarjali na težave v mestu, reševali probleme, iskali nove možnosti za razvoj mesta, opozarjali na kriminal in tako naprej.

Redno bomo objavljali sveže prispevke, s katerimi bomo spodbujali in reševali Novo mesto. K sodelovanju ste vabljeni vsi meščani, ki imate ideje in predloge. Iščite polomljene znake, koše za smeti, uničene pločnike, opozarjajte na kriminalna dejanja, predlagajte nove projekte. Pri tem bodite vztrajni in optimistični.

Elektronski naslov za sodelovanje: info@zanovomesto.si

Želimo pokazati zgled prijaznega in sodobnega mesta, po katerem se bo lahko zgledovala Slovenija in to novo miselnost prenesla tudi na državno raven. Uspeli bomo!

P.S. Oblika in zasnova spletnega mesta je začasna – celovit sistem bo vzpostavljen nekoliko kasneje.

O avtorju: Luka Rems

Človek, ki ljubi Novo mesto. Planinec. Tekač. Računalniški navdušenec. Ponosen Slovenec.Več v zavihku "O nas".

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja